Andalo je SkiGuru-ovcima dobro poznato skijalište. Ova skijaška destinacija u Italiji omiljeno je mjesto za zimovanje brojnih skijaša, kako amatera tako i onih s velikim stažom na skijama. Staze su vrlo raznolike, a iz godine u godinu sve se više ulaže pa je Andalo danas u potpunosti moderno i dobro organizirano skijalište. Sustav zasnježenja jedan je od najboljih u Dolomitima i pokriva 90% staza, a vodu crpi iz velikog akumulacijskog jezera pa snijega neće nedostajati od prosinca do kraja sezone.

Skijalište Andalo vrvi životom

Jedna od stvari koja uvelike krasi Andalo je prijateljsko mjesto koje vrvi životom. Ovdje nema niti previsokih cijena niti loših usluga!! Nakon skijanja moći ćete uživati u barovima, restoranima i dućanima kojima ovo malo mjesto obiluje. Ovi su sadržaji dostupni i odmah nakon skijanja pa preporučamo da ostavite skije u ski-depoima na dnu žičare i prošećete u tenisicama po mjestu na putu za apartman koji sigurno neće biti udaljen više od 5-10min hoda.

Zimovanje s užitkom

Svatko tko ovdje skija, bez obzira na standard, navike ili znanje o skijanju, vraća se kući s oduševljenjem. Iako je skijalište srednje veličine, mnogi su se složili da uvelike konkurira velikim, popularnim skijalištima visokih cijena. Lijepo uređene staze oduševljavaju iznova brojne skijaše i daskaše. Upravo zato, Andalo je zaslužio svaku preporuku s naše strane pa smo za Vas i ove sezone pripremili odličnu ponudu za skijanje na Andalu.

SKI ARANŽMANI ANDALO 7.-14.1.2023.

SKI ARANŽMANI ANDALO 18.-25.2.2023.

Početnici imaju priliku okušati se na blagim stazama uz prekrasne sunčane platoe s lijepim terasama, dok duge crvene i plave staze kriju pregršt uzbuđenja za skijaše srednje razine. Napredni skijaši ovdje će svoje znanje testirati na najdražoj stazi Bodea Millera – čuvenoj Olimpionica 2, novo uređenom Dosson Snow Parku ili pak na stazama s hupserima iznad Fai della Paganella.

Osim dnevnog skijanja, posebnim danima od 19:30 do 22:30 možete uživati i u noćnom skijanju pod svjetlima reflektora.

Osim za skijaše, skijalište Andalo pravo je mjesto i za ljubitelje snowboardanja. Široke padine idealne su za savršen spust, ali i testiranje svojih sposobnosti kao freestyler.

Specijalizirani za obiteljsko skijanje

Skijalište Andalo poznato je kao jedno od najbolje opremljenih talijanskih skijališta posebno specijaliziranih za obiteljska skijanja. Na skijalištu postoji nekoliko “plavih” zona (prostranih platoa) posebno prilagođenih početnicima i najmlađem uzrastu skijaša. Tu ćete pronaći pokretne trake, ograđene poligone, sanjkanje na gumama, gumeni dvorac, dječje igraonice i zabavne parkove.

Dok mališani uče spretno odraditi svoje prve skijaške korake, ekipa odraslih može uživati u lokalnim specijalitetima u obližnjim restoranima i kafićima. Ne moramo spominjati kako je talijanska hrana zaista vrijedna kušanja!!

Andalo nudi pregršt izvan skijaških aktivnosti

Nakon cijelog dana na skijanja zabavi nije kraj. Za vaše klince tu je veliki sportsko-rekreacijski prostor u kojem se nalaze klizalište , centar za jahanje, bazeni, sportski tereni, dvorana za penjanje te oooogroman aquapark koji će vaši klinci jednostavno OBOŽAVATI!!

Bili skijaši ili ne, sunčane terase Andala pozvat će vas da skijaški dan završite uz čašu vrhunskog vina i dobru glazbu? Kome treba više? 😉

UPATE!! Novosti koje ste možda propustili

Za sve one koji su prošle godine preskočili praznike u Italiji, ali i za one koji ove zime prvi put dolaze, podsjećamo da je od prošle sezone Andalo bogatiji za jednu sanjkašku stazu u području Meriz i jednu novu stazu za malce i početnike u vježbalištu “Eskimo”. Osim potpuno novih staza, proširila se i postojeća staza Salare – jedna od plavih staza u planini.

“TOBOGGAN RUN” u Merizu

Tko kaže da sanjkanje nije jednako zabavno kao i skijanje ili da je sanjkanje samo za djecu? Novootvoreno sanjkalište pokazat će Vam da je sanjkanje idealno za pravu obiteljsku zabavu, kako djeci tako i odraslima.

Dolaskom na plato Meriz, možete koristiti sjedežnicu trening-staze za utrke Rolly Marchi kako biste došli do početne točke sanjkališta. Zabavan spust niz sanjkalište završava na dnu vježbališta, u blizini planinske kolibe.

Osim sanjkališta, tu su i  igrališta za djecu – Baby Park Dosson i Kids Gaggia Park u planini, Winter Park i zabavni park u selu.

Kao što smo vam i rekli, skijalište Andalo je iz godine u godinu sve bolje!! 😊

Izaberite termin i rezervirajte svoj ski aranžman već danas.