Tko kaže da za zimovanje na Serre Chevaliere skijalištu treba puno para? Obradujte klince za zimske praznike nezaboravnim skijanjem u Francuskoj po super povoljnim cijenama SkiGuru aranžmana, i to u super ekskluzivnom terminu s uključenom Novom godinom!!

Gdje se nalazi Serre Chevalier?

Snježne padine Serre Chevaliera nalaze se u središtu nacionalnog parka Les Ecrins te ujedno čine peto po veličini skijalište u Francuskoj, odnosno jedno od 10 najvećih skijališta u Europi. Smješten na nadmorskoj visini između 1350 m i 2830 m, Serre Chevalier obuhvaća desetak okolnih mjesta povezanih u lokalna skijaška područja od kojih su najpoznatija Briancon, Chantemerle, Villenueve La Salle i Le Monetier les Bains.

Udaljenost skijališta Serre Chevalier od Hrvatske?

Put do Serre Chevaliera, jednog od nama najbližih francuskih skijališta, je skoro u potpunosti prekriven autocestama i garantira vrlo ugodnu vožnju, a na kraju puta izostaje i dosadna serpentina za kraj  🙂

Popularno skijalište Serre Chevalier od graničnog prijelaza Rupa je točno 700km i iziskuje manje od 8h vožnje

Pristup: Zagreb – Trst – Torino – Briancon

Skijanje za svakoga na 250 km staza

Na lijepo uređenom i opremljenom skijalištu, kojeg čini 250 km staza, svaki skijaš (od početnika do profesionalaca) pronaći će nešto za sebe. Od ukupno 103 skijaških staza, Serre Chevalier ima 23 zelene (57 km), 29 plavih (81km), 39 crvenih (80km) i 12 crnih (32 km) staza. Do vrha staze odvest će vas jedan od čak 63 ski lifta, među kojima su 2 gondole, 5 kabina lifta, 21 sjedežnica i 32 vučnice.

U slučaju da u vašem terminu ipak ne padne dovoljne količine snijega za pravo uživanje – nema straha – skijalište je opremljeno snježnim topovima koji će osigurati dovoljnu količinu umjetnog snijega da nećete ni primijetiti nedostatak prirodnog 😊.

Škola skijanja na hrvatskom jeziku

U Serre Chevalieru SkiGuru organizira školu skijanja na hrvatskom jeziku. Ovdje ćete pronaći bogate sadržaje i aktivnosti za Vaše najmlađe – od dječjeg čarobnog tepiha, dječje staze i parka pa do dizala – kako bi oni, baš kao i veliki, uživali u čarima skijanja.

Serre Chevalier – Mjesto dobre zabave!!

Serre Chevalier pruža mnoštvo “izvanskijaških” aktivnosti!! Osim uživanje na snijegu, na ovoj francuskoj ski destinaciji očekuju vas i mnoge druge aktivnosti koje će vaše zimovanje učiniti još boljim. U dolini skijališta Serre Chevalier nalazi se Spa centar za relaksaciju nakon cjelodnevnog skijanja. Tu je i Aquatic centar u Brianconu i Villeneueve-u gdje će klinci uživati u plivanju i ronjenju u bazenima. A sve one, kojima i dalje nije dosta snijega i leda,  razveselit će veliko klizalište otvoreno tijekom cijele godine.

Piknik na snijegu

Serre Chevalier kao da je mislio baš na balkanske roštilj mahere kad je uveo besplatne piknik zone na otvorenom!! Uzmite kobase, carsko ili vratinu i zaroštiljajte na planinskom vrhu potpuno besplatno!! Na dva vrlo atraktivna mjesta (Croix de la Nore iznad Briancona, odnosno Vallons iznad Villeneuva) uređene su piknik zone koje su otvorene između 11.30 i 15.00 sati. Opremljene su roštiljima, stolovima i stolicama, besplatnim WI-FI-em i utičnicama za punjenje mobitela.

Odličan apartmanski smještaj

Smještaj u Francuskim skijalištima iz godine u godinu postaje sve bolji, a SkiGuru tim se pobrinuo i svojim skijašima osigurao samo najbolji!! U našim ski aranžmanima za skijanje na Serre Chevaliere nudimo vam smještaj u apartmanima Le Hameau du Rocher Blanc i Residence Aquisana koji se mogu pohvaliti ugodnim alpskim stilom i prostranošću te Relais de la Guisane, kojeg krasi odlična pozicija.

Apartmani se nalaze u mjestima Chantemerle, Villeneuve la Salle te u Briançon-u u kojem se nalazi i veliki tržišni centar za sve one koji ne mogu odoljeti shoppingu.

A tu su i bazeni!!

Sigurni smo da će Vas oduševiti bazeni u zgradi apartmana te balkoni s prekrasnim pogledom na planine i snijeg.

Provjeri SkiGuru ponudu aranžmana Serre Chevalier

Zaključak – najbolji praznici su uz SkiGuru!!

Jedno je sigurno – sa zimskih praznika se nećete vratiti nezadovoljni!!

U kratkim crtama – Serre Chevalier skijalište prava je destinacija za obiteljske zimske praznike. 250 metara skijaških staza u potpunosti je prilagođeno svim kategorijama skijaša, tako da nikome neće biti manjka zabave na snijegu.

Prihvatljive cijene ski aranžmana

S vrhunskim omjerom cijene i kvalitete, ova francuska ski destinacija nudi baš sve – od škole skijanja za najmlađe do zabavnih aktivnosti i izvan skijaških staza.

Iako su danas društvene mreže i mobiteli stvari bez kojih se ne uživa ni u ručku, gotovo smo sigurni da ćete i zaboraviti da vam trebaju tijekom zimskih praznika.