U Novu godinu ipak s dobrim vijestima!!

Platak je konačno pun snijega za praznike, a i žičare su otvorene za građanstvo – u moru loših vijesti i nedaća definitivno je jako dobro da smo godinu otvorili s ovako lijepim vijestima 😊

PLATAK RADI

Na Platku je oko 30-ak cm prirodnog snijega i u vrijeme pisanja ovog teksta rade i traka i sjedežnica Radeševo. Prognoze za idući tjedan su vrlo vrlo vrlo zimske pa je za očekivati da će nam Platak ove godine konačno pružiti puno lijepih skijaških dana 😊

ŠKOLA SKIJANJA NA PLATKU

Rad škola skijanja trenutno nije dozvoljen na skijalištima u Hrvatskoj. I premda smatramo da za takvu odluku Stožera ne postoje opravdani razlozi jer organiziran rad škola može samo doprinijeti održavanju reda na skijalištima, a time i uspješnijem provođenju epidemioloških mjera mi ćemo ovu odluku poštivati i pridržavati se pravila jer vjerujemo da odluke treba poštivati kako bismo mogli stvoriti preduvjete za opću normalizaciju stanja.

INICIJATIVA ZA OMOGUĆAVANJE RADA ŠKOLA NA PLATKU

Zajedno sa snowboard klubovima Nine i Ri-fun te školom skijanja Mali Mrav pokrenuli smo inicijativu prema Stožeru s molbom da se školama omogući rad na Platku. Odgovor u ovom trenutku još nismo dobili, a nadamo se da ćemo ga dobiti do četvrtka 7.1. jer u petak trebaju na snagu stupiti nove mjere koje su još u pripremi. S tim odgovorom moći ćemo donijeti i odluke vezano uz (nadamo se) mogućnost provođenja poduke.

PRIJAVE ZA ŠKOLU SKIJANJA

S današnjim datumom (5.1.2021.) otvorili smo prijave za školu skijanja. Prijave su informativnog karaktera sve dok ne dobijemo službenu odluku Stožera.  Otvaranjem prijava želimo izbjeći gužvu oko prijavljivanja u slučaju pozitivnog odgovora Stožera. Ako nam rad bude bio dopušten daljnje informacije biti će komunicirane i newsletterom i putem facebooka, a prednost u slučaju prevelikog broja prijava imati će oni s ranijim datumom ili satom prijave.

SEZONSKI NAJAM OPREME

Od ove sezone SkiGuru nudi i sezonski najam skijaške opreme (kako je krenulo sa snijegom nadamo se da će vam dobro doći 😉. Naš vozni park i ove je godine obnovljen, a više informacija možete pronaći OVDJE.

SKIGURU PROGRAMI I ARANŽAMANI

Na našu veliku žalost zbog nepovoljne epidemiološke situacije bili smo primorani otkazati sve naše inozemne programe ☹

Ostaje nada da će se situacija popraviti do veljače ili ožujka kada ćemo organizirati naše tradicionalno zatvaranje sezone uz još možda pokoje iznenađenje 😊

Pratite nas na facebooku i blogu i javite nam se na mail [email protected] ako raspolažete informacijama koje mogu biti od koristi našoj skijaškoj zajednici.

Volim skijanje!!

SkiGuru Tim