OTKAZIVANJE ŠKOLE SKIJANJA NA PLATKU

Dragi snjegoljupci,

Planirani program škole skijanja zakazan za drugi tjedan praznika prisiljeni smo otkazati jer nam Stožer CZ RH do trenutka pisanja ovog bloga (subota 9.1.21. 14h) nije odgovorio na molbu da nam se odobri rad škola skijanja.

MOLBA STOŽERU CZ RH

Molba je s naše strane upućena na službenu adresu nacionalnog stožera još pred pet dana i to uz potporu i skijališta Platak i lokalnog Stožera CZ Čavle te Stožera CZ PGŽ i u supotpisništvu i drugih škola koje djeluju na našem području. Sličnu molbu uputili su i kolege iz Zagreba i svi smo zajedno opetovano slali molbu i pokušavali dobiti odgovor, no Stožer CZ RH izignorirao je sve naše upite pa nam ne preostaje ništa drugo nego da otkažemo program.

Jako nam je žao da nismo u mogućnosti organizirati skijašku poduku na našim domaćim skijalištima na kojima smo ovih dana konačno uživali u prirodnom snijegu i u pravom zimskom ambijentu.  Posebno nam je žao naših najmlađih polaznika kojima bi sportska aktivnost na svježem zraku vjerujemo dobro došla u ovo vrijeme kada su zbog solidarnosti prema ugroženijim dobnim skupinama prisiljeni biti u svojim kućama.

POŠTIVANJE MJERA

Mi ćemo i dalje biti spremni otvoriti vrata naše škole, a dok to ne bude izrijekom odobreno poštivati ćemo kao i do sada odluke Stožera jer smatramo kako jedino društveno odgovornim ponašanjem možemo doprinijeti normalizaciji života.

Pratite nas na facebooku i blogu i javite nam se na mail [email protected] ako raspolažete informacijama koje mogu biti od koristi našoj skijaškoj zajednici.

Volim skijanje!!

SkiGuru Tim