SKIJALIŠTE KRONPLATZ

skije d orange - OTVORENJE NA KRONPLATZU!!

Otvorenje na Kronplatzu je posebna priča – uvijek uređene staze i uvijek vrhunsko skijanje – a SkiGuru osigurava i vrhunsku cijenu!!

Možemo samo ukratko utvrditi većini već dobro poznate činjenice zbog kojih je Kronplatz već tridesetak godina među Hrvatima najpopularnije skijalište u Dolomitima: skijalište je smješteno na visini od 975 do 2275 m, broji preko 100 km uvijek vrhunski uređenih staza koje pokriva tristotinjak snježnih topova!! Osim odličnih staza Kronplatz nudi i bogat noćni i apres-ski život, a na skijalištu i oko njega može se naći zaista velik broj vrhunskih restorana.

Činjenica da je skijalište udaljeno 365 km od Rijeke i 415 km od Zagreba neće obeshrabriti niti jednog pravog ljubitelja skijanja jer kada je početak sezone u pitanju jedno je uvijek sigurno – Kronplatz će svoje staze otvoriti!!

SkiGuru kronplatz karta - OTVORENJE NA KRONPLATZU!!
UPIT ZA PONUDU
 Pogledajte kako nam je bilo proteklih godina
divider blue orange - OTVORENJE NA KRONPLATZU!!

SMJEŠTAJ

SkiGuru nudi smještaj na Kronplatzu u tri termina – u svakom puna 4 dana skijanja bez ustajanja u 4 ujutro jer su u paketu i 4 noćenja!!

U Olangu je naša najveća uzdanica čuveni Hotelu Aichner **** zajedno s pripadajućom apartmanskom kućom. Hotel se nalazi svega 2km od stanice žičare Olang/Valdaora, a u blizini hotela nalazi se i stanica ski-bus-a za one koji se odluče pustiti automobil u garaži hotela koja je za SkiGuru goste besplatna!! Pored Aichnera u Olangu/Valdaori možemo ponuditi i druge apartmane uz odlične cijene: u predsezoni nudimo pakete sa ski kartom, a u januaru samo smještaj.

Pošaljite nam upit i ugrabite najbolje smještajne kapacitete!!

*OBAVIJEST 4.9.2022. – TRENUTNO U PONUDI NEMAMO VIŠE APARTMANSKOG SMJEŠTAJA U RISCONEU U TERMINIMA OTVORENJA SEZONE. PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZA DALJNJE INFORMACIJE.

UPIT ZA PONUDU
skiguru kronplatz smjestaj - OTVORENJE NA KRONPLATZU!!
divider blue orange - OTVORENJE NA KRONPLATZU!!

KRONPLATZ HOTEL AICHNER

Hotel Aichner već više od 50 godina garantira visok standard usluge svojim gostima, a osim po dobroj hrani poznat je prije svega po iznimno dobro opremljenom wellness centru koji osim bazena sa vodopadima i vodenim mlazovima za masažu nudi i tursku saunu, finsku saunu, whirpool, thermarium, terapiju svjetlom, bazen sa ledenom vodom, sobu za relaksaciju… sav sadržaj je za naše goste besplatan!! Osim navedenog moguće je koristiti usluge masaže i solarijuma uz nadoplatu.

Pored wellnessa hotel ima sobu za igre koja je također besplatno na raspolaganju našim gostima. Svi sadržaji Hotela besplatno su na raspolaganju i gostima u 400m udaljenim apartmanima!!

Cijene aranžmana sa uključenom ski kartom:
Apartmanski aranžmani već od 1924 kn za 4 dana noćenja sa wellnessom u cijeni + 4 dana ski karta!!

Luksuzni polupansionski hotelski aranžman sa bazenom, wellnessom i prijevozom na stazu već od 3420 kn za 4 noćenja + 4 dana ski karta!!!

Navedene cijene vrijede za odrasle osobe, dok djeca smještena u pratnji roditelja ostvaruju dodatne popuste!!

 Pogledajte galeriju slika!
divider blue orange - OTVORENJE NA KRONPLATZU!!

PONUDA SKIJAŠKE PODUKE

skije d blue - OTVORENJE NA KRONPLATZU!!

OTVORENJE KRONPLATZ
SkiGuru u terminima otvaranja na Kronplatzu nudi mogućnost unajmljivanja učitelja uz prethodnu najavu mailom (minimalno 10 dana prije polaska) na adresu: [email protected]

Mama i tata nek’ za to vrijeme uživaju na terasama najljepšeg skijališta u Alpama!

PUT DO SKIJALIŠTA

Dvije najčešće odabirane rute vode preo Trsta – ili preko Udina, Tolmezza, Sappade i Sextena (najkraći, ali i najriskantniji put u slučaju lošeg vremena), ili nešto duži, ali uz bolju cestu preko Palmanove, Belluna i Cortine D’Ampezzo. Za one koji idu preko Bregane vjerojatno je najbolji put preko Karavanki i Villacha na Hermagor i Sillian, ali je ta ruta ujedno i najskuplja zbog brojnih cestarina. Na istu rutu može se priključiti i putem preko Trsta odnosno Udina ako se kod Tolmezza umjesto na Sappadu skrene na Plöcken Pass – cesta je ovuda nešto bolja uz manje uspone nego preko Sappade i Sextena, premda naravno i nešto duža. Pogledajte put do skijališta Kronplatz na Google karti.

MEDICOM SKIGURU WEB 2 - OTVORENJE NA KRONPLATZU!!