SKIJALIŠTE KRONPLATZ

skije d orange - KRONPLATZ SIJEČANJ&VELJAČA

I ove godine na vječnom kronplatz nudimo odličnu ponudu ismještaja i u siječnju i u veljači pa čaki i u top terminu sa uključenom Novom godinom!!

TERMINI: 31.12.-7.1.2023., 2.-8.1.2023., 8.-15.1.2023. & 18.-25.2.2023.

Možemo samo ukratko utvrditi većini već dobro poznate činjenice zbog kojih je Kronplatz već tridesetak godina među Hrvatima najpopularnije skijalište u Dolomitima: skijalište je smješteno na visini od 975 do 2275 m, broji preko 100 km uvijek vrhunski uređenih staza koje pokriva tristotinjak snježnih topova! Osim odličnih staza Kronplatz nudi i bogat noćni i apres-ski život, a na skijalištu i oko njega može se naći zaista velik broj vrhunskih restorana.

Činjenica da je skijalište udaljeno 365 km od Rijeke i 415 km od Zagreba neće obeshrabriti niti jednog pravog ljubitelja skijanja jer kada je početak sezone u pitanju jedno je uvijek sigurno – Kronplatz će svoje staze otvoriti!

SkiGuru kronplatz karta - KRONPLATZ SIJEČANJ&VELJAČA
UPIT ZA PONUDU
 Pogledajte kako nam je bilo proteklih godina
divider blue orange - KRONPLATZ SIJEČANJ&VELJAČA

SMJEŠTAJ

SkiGuru nudi smještaj u Olangu, te Brunicu i Risconeu u nizu manjih objekata. U Olangu je naša najveća uzdanica čuveni Hotelu Aichner **** zajedno s pripadajućom apartmanskom kućom. Hotel se nalazi svega 2km od stanice žičare Olang/Valdaora, a u blizini hotela nalazi se i stanica ski-bus-a za one koji se odluče pustiti automobil u garaži hotela koja je za SkiGuru goste besplatna!! Pored Aichnera u Olangu/Valdaori možemo ponuditi i druge vrhunski opremljene apartmane uz odlične cijene: u predsezoni nudimo pakete sa ski kartom, a u siječnju i veljači samo smještaj, ali uz popuste na ski kartu od čak -10% u siječnju i -5% u veljači!!!

Pošaljite nam upit i ugrabite najbolje smještajne kapacitete!!

UPIT ZA PONUDU
skiguru kronplatz smjestaj - KRONPLATZ SIJEČANJ&VELJAČA
divider blue orange - KRONPLATZ SIJEČANJ&VELJAČA

HOTEL AICHNER

Hotel Aichner već više od 50 godina garantira visok standard usluge svojim gostima, a osim po dobroj hrani poznat je prije svega po iznimno dobro opremljenom wellness centru koji osim bazena sa vodopadima i vodenim mlazovima za masažu nudi i tursku saunu, finsku saunu, whirpool, thermarium, terapiju svjetlom, bazen sa ledenom vodom, sobu za relaksaciju… sav sadržaj je za naše goste besplatan!! Osim navedenog moguće je koristiti usluge masaže i solarijuma uz nadoplatu.

Pored wellnessa hotel ima sobu za igre koja je također besplatno na raspolaganju našim gostima.

Svi sadržaji Hotela besplatno su na raspolaganju i gostima u 400m udaljenim apartmanima!!

Cijene polupansionskog smještaja sa wellnessom (bez ski karte):
31.12.2022.-7.1.2023.: od 5990 kn za 7 noćenja!!
2.-8.1.2023.: od 3990 kn za 6 noćenja!!
8.-15.1.2023.: od 3690 kn za 7 noćenja!!
18.-25.2.2023.: od 4690 kn za 7 noćenja!!

Navedene cijene u hotelu vrijede za odrasle osobe, dok djeca smještena u pratnji roditelja ostvaruju dodatne popuste!!

Popust od -10% na skijašku kartu u svim siječanjskim terminima te -5% u veljači za sve SkiGuru goste!!

 

 Pogledajte galeriju slika!

PUT DO SKIJALIŠTA

Dvije najčešće odabirane rute vode preo Trsta – ili preko Udina, Tolmezza, Sappade i Sextena (najkraći, ali i najriskantniji put u slučaju lošeg vremena), ili nešto duži, ali uz bolju cestu preko Palmanove, Belluna i Cortine D’Ampezzo. Za one koji idu preko Bregane vjerojatno je najbolji put preko Karavanki i Villacha na Spittal i Sillian, ali je ta ruta ujedno i najskuplja zbog brojnih cestarina. Na istu rutu može se priključiti i putem preko Trsta odnosno Udina ako se kod Tolmezza umjesto na Sappadu skrene na Plöcken Pass – cesta je ovuda nešto bolja uz manje uspone nego preko Sappade i Sextena, premda naravno i nešto duža. Pogledajte put do skijališta Kronplatz na Google karti.

MEDICOM SKIGURU WEB 2 - KRONPLATZ SIJEČANJ&VELJAČA