SKIGURU
TURISTIČKA AGENCIJA

skije d orange - O nama

Turistička agencija SkiGuru osnovana je 2014. s ciljem kreiranja i realizacije kreativnih zimskih programa za različite skupine klijenata od poslovnih partnera, članova sportskih klubova i udruga do pojedinaca koji žele provesti aktivan odmor s obitelji i prijateljima, a vodi ih zajednička želja za uživanjem na snijegu i u skijanju.

SkiGuru aranzmani - O nama

SkiGuru je specijaliziran za organizaciju kreativnih zimskih programa u kojima veliki značaj pridajemo i poduci skijaških vještina uz inovativan, zabavan i interaktivan pristup.

SKIGURU
ŠKOLA SKIJANJA

skije d blue - O nama

Ski škola SkiGuru ističe se posebnim fokusom na kvalitetu poduke koju garantira visoko školovanim i iskusnim učiteljskim kadrom, unaprijed pripremljenim planom i programom rada usklađenim s aktualnim kineziološkim i pedagoškim standardima te kvalitetnom opremom i radom u manjim grupama. Cilj nam je sve polaznike bez obzira na razinu skijaškog predznanja upoznati s užicima skijanja te im kroz opušten i individualan pristup omogućiti napredak u raznim aspektima skijaških tehnika.

SkiGuru skola skijanja 1 - O nama

Brand SkiGuru nastao je u koprodukciji tvrtke Sportart d.o.o. Rijeka specijalizirane za organizaciju sportskih događanja od 2004. i tvrtke Dvadesetidva d.o.o. Kostrena specijalizirane za usluge dizajna i marketinške podrške u plasiranju turističkih aranžmana od 2008.

SkiGuru Tim

skije d orange - O nama

Zaljubljenici u skijanje raznih profila – od ski učitelja preko državnih demonstratora Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu do profesionalnih kineziologa – okupili su se oko Skijaškog kluba SkiGuru s jedinstvenim ciljem stvaranja i provođenja programa poduke skijaških vještina za sve uzraste uz inovativan, zabavan i interaktivan pristup.

Zaljubite se u skijanje uz našu pomoć!

skiguru tim 2023 - O nama
MEDICOM SKIGURU WEB 2 - O nama