Skijalište Folgaria idealno je mjesto za obiteljski odmor. Ako ste u potrazi za obiteljskim snježnim avanturama, talijanska Folgaria  je pravo mjesto za vas!! Smješteno u predivnim Dolomitima, skijalište Folgaria nudi savršen spoj prirodnih ljepota, modernih sadržaja i aktivnosti za sve uzraste.

Evo zašto biste trebali posjetiti Folgariju tijekom skijaške sezone 2024/2025.

Karakteristike skijališta Folgaria

Raznovrsne skijaške staze

Skijalište Folgaria nudi više od 100 kilometara skijaških staza za sve razine skijaša, uključujući zelene, plave, crvene i crne staze. Ovdje ćete pronaći izazove i užitak bez obzira na vaše skijaško iskustvo. Više o skijalištu Folgaria pogledajte ovdje.

O kvaliteti skijališta možda najbolje govori činjenica da je Folgaria trening lokacija za američku skijašku reprezentaciju​.

Obiteljska prilagođenost

Folgaria je idealna destinacija za obitelji. Skijalište nudi nekoliko dječjih parkova, uključujući Mazinga Park te Neveland Park u obližnjem Lavaroneu, gdje djeca mogu uživati u sanjkanju i snow tubing-u. Ove zone su opremljene vučnicama koje olakšavaju povratak na vrh brda, čime se osigurava kontinuirana zabava za najmlađe​​.

Moderna infrastruktura

Skijalište se ponosi modernim sustavom žičara, uključujući nove kabinske žičare, koje osiguravaju brz i siguran pristup stazama. Ove novosti smanjuju vrijeme čekanja i omogućuju vam više vremena za skijanje​ – više o skijalištu Folgaria možete pronaći ovdje.

Raznovrsne zimske aktivnosti

Osim skijanja, Folgaria nudi mnoštvo drugih zimskih aktivnosti poput snowshoeinga, fat bikinga na snijegu i nordijskog skijanja. Tu su i indoor klizalište i bazeni, idealni za opuštanje nakon dana provedenog na snijegu​​.

Noviteti na skijalištu u posljednjih par godina

Skijalište Folgaria jedno je od onih koje stalno ulaže u poboljšanja svoje infrastrukture.

Poboljšan sustav zasnježivanja

Skijalište je nedavno moderniziralo svoj sustav zasnježivanja, čime su osigurani optimalni uvjeti za skijanje tijekom cijele sezone, čak i kada nema dovoljno prirodnog snijega. Novi sustav pokriva sve ključne staze, čime se osigurava kontinuirano uživanje u skijanju​ (SkiResort.info)​.

Nove žičare

Dodane su nove kabinske žičare koje povećavaju kapacitet skijališta i smanjuju vrijeme čekanja na liftove. Ove žičare nude udobnost i brzinu, omogućujući vam više vremena na stazama​ (SkiResort.info)​.

Posjetite Folgariju

Planirajte svoj zimski odmor u Folgariji i uživajte u nezaboravnim trenucima sa svojom obitelji!! Najbolje ponude za siječanj potražite ovdje odnosno za veljaču ovdje.