SKI VRTIĆ NA PLATKU

Ove godine SkiGuru planira čak tri termina namijenjena najmlađim i njemu najdražim skijašima – tri termina za predškolski uzrast (isključivo djeca sa punih 5 godina ili više) u vrijeme kada na Platku očekujemo najbolje snježne uvjete i najmanje gužve na stazi 🙂

Termini:

22.1.-25.1.2024. (pon-četvrtak) je termin za vrtićarce sa zapadnog dijela grada i prigrada (Opatija, Zamet, Srdoči, Kastav, Matulji, Viškovo itd.) – mjesto polaska je Opatija (ako ima dovoljno prijava iz Opatije) te Srdoči (kod Milord-a) – prijave se zatvaraju s popunjenjem kapaciteta, a najkasnije do 14.1.2024. U autobusu je naša pratnja, a predvidjeli smo i 10 besplatnih mjesta za individualnu pratnju (roditelj ili nono/nona)!!

29.1.-1.2.2024. (pon-četvrtak) je termin rezerviran za djecu iz DV More, ali i drugu djecu s istočnog dijela grada i prigrada jer ćemo imati nešto mjesta u autobusu i za druge zainteresirane (mjesta polaska/povratka autobusa su centar Rijeke i Vojak) – prijave se zatvaraju s popunjenjem kapaciteta, a najkasnije do 14.1.2024.

5.2.-8.2.2024. (pon-četvrtak) je termin rezerviran za djecu iz DV Kostrena, ali i drugu djecu s istočnog dijela grada i prigrada jer ćemo imati nešto mjesta u autobusu i za druge zainteresirane (mjesta polaska/povratka autobusa je Kostrena) – prijave se zatvaraju s popunjenjem kapaciteta, a najkasnije do 14.1.2024.

Okvirni dnevni raspored:

 • 8:15 polazak
 • 9:30-12:30 škola skijanja uz kratku pauzu
 • 13:00 presvlačenje
 • 13:30 ručak za polaznike
 • 14:45 polazak sa Platka
 • 15:30-15:45 dolazak
skiguru platak vrtici 2023 021 - VRTIĆI NA PLATKU

U slučaju da skijaški centar Platak ne radi SkiGuru zadržava pravo odraditi program kroz zamjenske sportske aktivnosti (mala škola planinara, sanjkanje, posjet centru Velikih zvijeri u Ravnoj Gori ili sl.), pomaknuti termin održavanja programa ili otkazati cijeli program.

U slučaju pre malog broja prijavljenih SkiGuru zadržava pravo otkazati program, a u slučaju pre velikog broj aprijavljenih prednost ćemo davati djeci koja su ranije prijavljena.

OBAVIJEST 22.12.2023.: TERMIN 22.-25.1.24. JE POPUNJEN. PRIJAVNI OBRAZAC JE I DALJE OTVOREN, A SVE KOJI SE PRIJAVE OD DANAS NA DALJE OBAVIJESTIT ĆEMO POVRATNO UKOLIKO SE ZBOG ODUSTAJANJA POLAZNIKA OTVORI NEKO MJESTO. U DRUGA DVA TERMINA JOŠ IMA MJESTA. ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU.

divider blue orange - VRTIĆI NA PLATKU

OPIS PROGRAMA

skije d blue - VRTIĆI NA PLATKU

Program uključuje:

 • 4 dnevna prijevoza do Platka i natrag.
 • 4 dnevne skijaške karte
 • 4 dana SkiGuru škole skijanja
 • 4 ručka u Velikom Domu na Platku
 • Organizaciju završne revijalne trke
 • Diplome i medalje za sve polaznike programa
 • Kvalitetna pomagala za realizaciju programa
 • Grijani prostor za presvlačenje
 • Pratnju učitelja i/li odgajatelja tijekom cijelog putovanja*

IZNOS ČLANARINE ZA PROGRAM: 260 eur (centar i istok), 266 eur (zapad)

Prijava se potvrđuje uplatom punog iznosa članarine. Broj mjesta je ograničen.

*SkiGuru predviđa i ograničen broj besplatnih mjesta u autobusu za individualnu pratnju (nonu, nonića, mamu, tatu, punoljetnu seku il brata ili dragog barbu koji bi htio otpratiti hrabre SkiGurue na avanturu na Platku) pa ukoliko želite biti u pratnji molimo navedite tu inforaciju u rubrici napomene u našem obrascu. Broj mjesta za pratnju je ograničen, a prednost dajemo onima koji su ranije prijavili.

 Pogledajte kako nam je bilo prošle godine

NEOBAVEZNE NADOPLATE
Najam kompleta skijaške opreme (sastoji se od: skija, pancerica, kacige i štapova prema potrebi) 30EUR za cijeli program

POPUSTI
Braća i sestre imaju 12,5EUR popusta po osobi (uz maksimalno jednog pratitelja u autobusu)

divider blue orange - VRTIĆI NA PLATKU
MEDICOM SKIGURU WEB 2 - VRTIĆI NA PLATKU