SKIJALIŠTE JAHORINA

skije d orange - JAHORINA 19.-26.2.2022.

Jahorina je smještena južno od Sarajeva, a skijalište Olimpijski centar Jahorina rasprostire se od 1300 do 1916m nadmorske visine koliko broji najviši vrh Ogorjelica. Centar se može pohvaliti najsuvremenijim sistemom za osnježivanje kojim je pokriveno cijelo skijalište, odnosno 46km alpskih i 10km nordijskih staza. U svakom trenutku, perfektno uređene staze su povezane modernim žičarama kapaciteta 17 000 skijaša na sat. Prošle sezone Jahorina je imala jednu gondolu, tri šesterosjedežnice, jednu dvosjedežnicu i tri vučnice, a ovog su se ljeta gradile još čak 5 novih žičara!! Najmlađim skijašima na ovoj planini je posvećeno najviše pažnje, za njih su pripremljena dva ski vrtića sa pokretnom trakom, tubing stazom i mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Postoji opcija i noćnog skijanja koja se posebno naplaćuje. Ugostiteljska ponuda ovdje je na očekivano visokoj razini – na svakom su koraku kafići i restorani koji nude tradicionalnu bosansku kuhinju. Sarajevo je pak udaljeno svega 28km odnosno 30ak min vožnje po solidnoj magistralnoj cesti.

skiguru jahorina ski mapa SMALL - JAHORINA 19.-26.2.2022.
POŠALJITE UPIT ZA PONUDU
Pogledajte našu novu destinaciju!!

PUT DO SKIJALIŠTA JAHORINA

Iz zapadne Hrvatske i Slavonije najbrži najlagodniji put je preko A3 do izlaza Okučani pa magistralnom cestom E661 preko graničnog prijelaza Stara Gradiška put Banja Luke sve do Laktaša. Prije Laktaša skrećemo po M16.1 preko Prnjavora do Doboja gdje se priključujemo na E73 preko Maglaja i Žepča do Zenice. Kod Zenice treba biti oprezan i ne promašiti skretanje na novu zaobilaznicu i autocestu A1 Zenica-Sarajevo. Kroz Sarajevo je bolje proći preko zapadne strane uz Ilidžu, a može se i kroz centar pa preko Pala do Jahorine. Alternativni put je preko graničnog prijelaza Slavonski Brod na Derventu i onda opet Doboj gdje je put iste dužine (435km), ali je malo veći dio po autoputu. I jednim i drugim putem potrebno je oko 5 i pol sati vožnje iz centra Zagreba. Iz Splita put vodi ili preko Tomislavgrada ili malo duže ali puno ugodnije preko Mostara do Jablanice pa dalje prema Sarajevu odnosno Ilidži u kojoj se skreće za Jahorinu. U oba slučaja vožnje ima ok 4 i pol sati. Pogledajte put do skijališta Jahorina na Google karti.

SKI ŠKOLA NA JAHORINI

Škola skijanja za djecu i odrasle traje od nedjelje do petka od 10-13h sa uključenom pauzom za okrijepu i toalet. Škola skijanja odvija se po SkiGuru standardima što znači ograničen broj polaznika po učitelju (djeca prosječno 9, odrasli 7), licencirani učitelji s iskustvom i organizacija svečane dodjele diploma i medalja za sve polaznike 🙂

PRIJAVE
Škola se prijavljuje ispunjavanjem on-line prijavnice. Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta.

CIJENA
1140 kn Djeca od 6 do 16 godina
1280 kn odrasli i djeca do 6 godina (ski vrtić)

skiguru jahorina skola skijanja - JAHORINA 19.-26.2.2022.
ONLINE PRIJAVNICA
divider blue - JAHORINA 19.-26.2.2022.

SMJEŠTAJ JAHORINA

U SkiGuru ponudi su apartmanski i polupansionski aranžmani od 7 noćenja sa uključenom ski kartom za 7 dana.

Polupansionski smještaj naša je topla preporuka jer su cijene jako dobre, a usluga na visokoj razini. U ponudi imamo odlične hotele Maxwell, Winter, Board, Kristal te apartmane u fenomenalnim paket aranžmanima sa sedmodnevnom ski kartom. Svi smještaji su na pješačkoj udaljenosti od skijaških staza (do 200m) i centralnog dijela naselja (do 500m)!!

skiguru jahorina smjestaj - JAHORINA 19.-26.2.2022.
divider blue - JAHORINA 19.-26.2.2022.

APARTHOTEL MAXWELL***

Aparthotel Maxwell nalazi se na Šatorini oko 200 metara od skijaških staza. Zgrada je nova i apartmani i sobe su dobro opremljeni.

SkiGuru nudi paket aranžmane sa uključenim polupansionom u hotelskm sobama i apartmanima. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne
i četverokrevetne dok od apartmana u ponudi imamo STUDIO ili BILO za 2-4 osobe odnosno TRILO za 3-6 osoba. Sobe imaju od 13 do 19m2, a apartmani od 30 do 60m2.

Cijena polupansionskog aranžmana za odraslu osobu već od 2790,00 kn za 7 noćenja sa skijaškom kartom za 7 dana!!

Cijena za djecu od 6 do 12 godina: od 1990kn!! Djeca do 6 godina: BESPLATNO!!

OSNOVNE INFORMACIJE

UDALJENOST OD CENTRA: 500 m
UDALJENOST OD STAZE: 200 m
WI-FI: Da, besplatan
SKI-ROOM: Da

divider blue - JAHORINA 19.-26.2.2022.

APARTHOTEL WINTER***

Aparthotel Winter nalazi se na Šatorini oko 200 metara od skijaških staza. Sobe su nove i odlično opremljene.

SkiGuru nudi paket aranžmane sa uključenim polupansionom u dvokrevetnim i četverokrevetnim hotelskm sobama.

Cijena polupansionskog aranžmana za odraslu osobu već od 3150,00 kn za 7 noćenja sa skijaškom kartom za 7 dana!!

Cijena za djecu od 6 do 12 godina: od 2200kn!! Djeca do 6 godina: BESPLATNO!!

OSNOVNE INFORMACIJE

UDALJENOST OD CENTRA: 500 m
UDALJENOST OD STAZE: 200 m
WI-FI: Da, besplatan
SKI-ROOM: Da

divider blue - JAHORINA 19.-26.2.2022.

HOTEL KRISTAL***

Hotel Kristal nalazi se na poziciji Poljice svega 50 metara od žičare. Obuhvaća smještaj s besplatnim bežičnim pristupom internetu i TV-om sa satelitskim programima.

U okviru objekta dostupni su spremište za skije, sauna, bar i dva restorana u kojima se poslužuju tradicionalna bosanska jela. Sve smještajne jedinice hotela Kristal imaju podove s tepihom i radni stol. Vlastita kupaonica sadrži tuš i sušilo za kosu.

Gostima je na raspolaganju besplatno vanjsko parkiralište.

Cijena SkiGuru aranžmana za odraslu osobu već od 3310,00 kn za 7 noćenja sa skijaškom kartom za 7 dana!!

Cijena za djecu od 6 do 12 godina: od 2500 kn!! Djeca do 6 godina: BESPLATNO!!

OSNOVNE INFORMACIJE

UDALJENOST OD CENTRA: 50 m
UDALJENOST OD STAZE: 50 m
PARKING: Vanjski – besplatan
WI-FI: Da, besplatan
SKI-ROOM: Da

divider blue - JAHORINA 19.-26.2.2022.

APARTMANI POLJICE JAHORINA

Apartmani Poljice nalaze se odmah do lokacije Poljica, stotinjak metara od glavnog skijaškog platoa i šesterosjeda Poljice. Nova staza koje se spušta na lift Poljice prolazi pored zgrade apartmana pa je kontakt sa stazom od nadolazeće sezone direktan!!

Apartmani su novo uređeni i poprilično prostrani (od 40 do 45 m2), a sastoje se od dnevnog boravka sa ležajem na razvlačenjem, kupaonice, kuhinje i spavaće sobe sa dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom.

Gostima je na raspolaganju besplatan wi-fi, skijašnica i vanjski parking.

Cijena SkiGuru aranžmana za odraslu osobu već od 2590,00 kn za 7 noćenja sa skijaškom kartom za 7 dana!!

OSNOVNE INFORMACIJE
UDALJENOST OD CENTRA: 50m
UDALJENOST OD STAZE: 50m
PARKING: Vanjski – besplatan
WI-FI: Da, besplatan
SKI-ROOM: Da
divider blue - JAHORINA 19.-26.2.2022.
MEDICOM SKIGURU WEB 2 - JAHORINA 19.-26.2.2022.