SKIJALIŠTE JAHORINA

skije d orange - JAHORINA SIJEČANJ I VELJAČA

SkiGuru nudi smještaj na Jahorini tijekom cijele sezone, a posebno ističemo novogodišnji termin 30.12.-6.1.2024., te termin školskih praznika u veljači 17.-24.2.2024. u kojem SkiGuru organizira i školu skijanja.

Jahorina je smještena južno od Sarajeva, a skijalište Olimpijski centar Jahorina rasprostire se od 1300 do 1916m nadmorske visine koliko broji najviši vrh Ogorjelica. Centar se može pohvaliti najsuvremenijim sistemom za osnježivanje kojim je pokriveno cijelo skijalište, odnosno 46km alpskih i 10km nordijskih staza, a posebno je zanimljiva opcija noćnog skijanja koje se odvija svaki dan i to na više staza. Odlično uređene staze su povezane modernim žičarama kapaciteta 17 000 skijaša na sat. Ugostiteljska ponuda ovdje je na očekivano visokoj razini – na svakom su koraku kafići i restorani koji nude tradicionalnu bosansku kuhinju. Sarajevo je pak udaljeno svega 28km odnosno 30ak min vožnje po solidnoj magistralnoj cesti.

VIŠE O SKIJALIŠTU SAZNAJTE OVDJE

skiguru jahorina ski mapa SMALL - JAHORINA SIJEČANJ I VELJAČA
Pogledajte našu novu destinaciju!!

PUT DO SKIJALIŠTA JAHORINA

Iz zapadne Hrvatske i Slavonije najbrži najlagodniji put je preko A3 do izlaza Okučani pa magistralnom cestom E661 preko graničnog prijelaza Stara Gradiška put Banja Luke sve do Laktaša. Prije Laktaša skrećemo po M16.1 preko Prnjavora do Doboja gdje se priključujemo na E73 preko Maglaja i Žepča do Zenice. Kod Zenice treba biti oprezan i ne promašiti skretanje na novu zaobilaznicu i autocestu A1 Zenica-Sarajevo. Kroz Sarajevo je bolje proći preko zapadne strane uz Ilidžu, a može se i kroz centar pa preko Pala do Jahorine. Alternativni put je preko graničnog prijelaza Slavonski Brod na Derventu i onda opet Doboj gdje je put iste dužine (435km), ali je malo veći dio po autoputu. I jednim i drugim putem potrebno je oko 5 i pol sati vožnje iz centra Zagreba. Iz Splita put vodi ili preko Tomislavgrada ili malo duže ali puno ugodnije preko Mostara do Jablanice pa dalje prema Sarajevu odnosno Ilidži u kojoj se skreće za Jahorinu. U oba slučaja vožnje ima ok 4 i pol sati. Pogledajte put do skijališta Jahorina na Google karti.

APARTMANI TRNOVO

Novi i odlično opremljeni apartmani Trnovo nalaze se unutar novoizgrađenog apartmanskog kompleksa Snježna Dolina Resort. U ponudi su prostrani TRILO 6/7 od 70m2 te BILO4 apartmani od 30 do 55 kvadrata.

Svi apartmani su novi i kvalitetno uređeni i opremljeni, a nalaze se na pješačkoj udaljenosti od skijaške staze.

Cijena SkiGuru aranžmana za odraslu osobu za 7 noćenja sa skijaškom kartom za 6 dana:

TERMIN 30.12.-6.1.2024.: već od 408 EUR!!

TERMIN 17.-24.2.2024.: već od 377 EUR

*Postoji i opcija nadoplate za doručak i ručak po principu dostave u apartmane!!

**Prostori ski poligona sa pokretnim trakama za početnike posebno se naplaćuju na Jahorini.

OSNOVNE INFORMACIJE
UDALJENOST OD CENTRA: 400m
UDALJENOST OD STAZE: 50m
PARKING: Vanjski – uz nadoplatu
WI-FI: Da, besplatan
divider blue - JAHORINA SIJEČANJ I VELJAČA

SKI ŠKOLA NA JAHORINI

SkiGuru organizira školu skijanja na Jahorini u terminu 17.-24.2.2024. Škola skijanja za djecu od 5 punih godina na više i odrasle traje od nedjelje do petka od 10-13h sa uključenom pauzom za okrijepu i toalet. Škola skijanja odvija se po SkiGuru standardima što znači ograničen broj polaznika po učitelju, licencirani učitelji s iskustvom i organizacija svečane dodjele diploma i medalja za sve polaznike 🙂

PRIJAVE
Škola se prijavljuje ispunjavanjem on-line prijavnice. Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta.

CIJENA
180 EUR

skiguru jahorina skola skijanja - JAHORINA SIJEČANJ I VELJAČA
divider blue - JAHORINA SIJEČANJ I VELJAČA
MEDICOM SKIGURU WEB 2 - JAHORINA SIJEČANJ I VELJAČA